Nieuws

Er worden weer snuffelmarken gehouden in buurthuis ONE op zaterdag 25 maart en zaterdag 22 april.

De snuffelmarkt is geopend vanaf 10.00 tot 14.00 uur. Aan het Masker 213 in Kattenbroek bij winkelcentrum Emiclaer.

Van harte welkom!

Door o.a. alle gulle giften en de opbrengst van de snuffelmarkt, konden we in samenwerking met Stichting Present 60 kerstpakketten maken en gezinnen ermee verrassen.

Zaterdag 26 november hebben we weer een snuffelmarkt gehouden in het buurthuis aan het Masker in Kattenbroek. We hebben een goede opbrengst gehad en veel leuke gesprekken. We willen vanaf januari 2023 1 x in de maand tot en met april 2023 hier een snuffelmarkt organiseren met het doel om geld in de kas te krijgen, maar het heeft ook een sociale functie. Een gezellig praatje met een kop koffie erbij, hier is echt behoefte aan.

De volgende snuffelmarkt is zaterdag zaterdag 28 januari 2023. Weer van harte welkom!

Maar liefst 30 gezinnen konden via onze stichting deze zomer een dagje uit kiezen. In overleg met de gezinnen werd er gekozen voor bijvoorbeeld het Dolfinarium, dierentuin, Julianatoren, zwembad of lekker uit eten.

Ook hebben we voor het eerst 4 gezinnen een vakantie aan kunnen bieden via ‘het Vakantiebureau’ in samenwerking met RCN vakantieparken die dit financieel mogelijk maakt.

Het lijkt iets kleins, maar gezinnen kijken er echt naar uit en het geeft weer even positieve energie. Voor kinderen is het leuk dat ze ook wat kunnen vertellen over wat ze hebben gedaan in de vakantie.

Een reactie van een gezin wat op vakantie was mailde “echt geen woorden voor hoe dankbaar en blij we zijn, we genieten van elke seconde!”

Super leuk om dat terug te horen, daarvoor doen we het. Iets extra’s doen voor mensen die het door allerlei omstandigheden financieel zwaar hebben.

Zaterdag 2 april  houden we een rommelmarkt in de ruimte van ONE in Kattenbroek.

De opbrengst van deze dag is geheel voor het werk van Stichting EckStra.

De rommelmarkt wordt 2 april gehouden van 10.00 uur tot 15.00 uur in de ruimte aan het Masker 213 ( tegenover de kleine parkeerplaats

van winkelcentrum Emiclaer). 

Ook bent u van harte welkom om gezellig een bakje koffie te drinken!